Licorice Root Extract
2015. április 20. írta: Kari501

Licorice Root Extract

licorice.jpg

Édesgyökér kivonat a Glycyrrhiza glabra növény rizómáiból és gyökereiből készül. Legfőbb összetevői glikozidok,  glicirizzin, glicirretinsav, triterpén-szaponinok és flavoinodok. Újabb kutatások szerint egy igen értékes kivonat, mint egy nyugtató összetevő pl. ekcéma, pattanások, rosacea enyhítésére. Sőt mi több, gátolja a melanin termelődést.

f.jpgAz az, közvetlenül a glabridin kémiai szerkezete gátolja a tyrosinas tevékenységét, amely enzim akadályozza, lassítja a melanin termelést. Bőrvilágosító, szem alatti sötét karikák halványítására is kitűnő szolgálatot tehet mindazoknak, akik érzékeny bőre nem tűri a C - Vitamin, retinoid, hidrokinon hatóanyagokat. Különböző kozmetikai és testápolási termékekben megtalálható, mint krémek, hidratálók, szérumok, testápolók, hajápolók, smink termékek.

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaikozmetikumok.blog.hu/api/trackback/id/tr847381562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása